Dienst Geestelijke Verzorging

Stiltecentrum

In het Stiltecentrum is iedereen welkom die rust, stilte of gelegenheid tot gebed zoekt. Wilt u een gesprek met één van de geestelijk verzorgers dan kan dat ook.

Stiltecentrum

Locatie stiltecentrumLocatie stiltecentrumAls u een rustig moment voor uzelf wilt kom dan naar het Stiltecentrum. U vindt het Stiltecentrum bij de hoofdingang van het ziekenhuis, tegenover de apotheek ( volg de route 8-1 ). U kunt er dag en nacht terecht om alleen te zijn in stilte, om te bidden, of een kaarsje op te steken.  Er ligt ook een schrift waarin u iets kunt schrijven: een gedachte, een gebed.
In de stiltecentrum liggen ook de herdenkingsboeken ter inzage die gemaakt zijn in de herdenkingsbijeenkomsten.

Zie ook de plattegrond voor locatie stiltecentrum.

Communie

Op werkdagen kunt u op de verpleegafdelingen de communie ontvangen. Vraag ernaar bij de verpleegkundige of arts van uw afdeling. U kunt ook ook contact opnemen met de medewerkers van de Dienst Geestelijke verzorging. Zij zijn bereikbaar via 043-3875338.

Gesprek

Wilt u na of naar aanleiding van de viering een gesprek met een geestelijk verzorger? Neem dan contact op met één van onze geestelijk verzorgers.

Stuur een wens

In het stiltecentrum kunt u een berichtje of wens achterlaten voor een dierbare. Dit bericht is zichtbaar op onze website en in het stiltecentrum.

 

Wat vindt u van deze pagina?